Podotherapie

Wat is podotherapie

Heeft u pijn aan of in uw voeten, enkels, knieën, heupen of rug? Onze podotherapeut kan verlichting bieden. Zij is een erkend specialist in de voeten-gezondheidszorg. Zij behandelt uw klachten op professionele wijze.

Onze voeten behoren tot de basis van het menselijk lichaam. Ze dragen ons elke dag naar de plek die we willen en bieden ons kansen bij sport, spel en recreatie. Een probleem in uw voeten kan uitmonden in andere lichamelijke klachten. Het is beter om uw voeten goed te verzorgen. Hiermee voorkomt u wellicht een hoop leed.

De podotherapeut

Onze podotherapeut behandelt klachten die voortkomen uit afwijkend functioneren van de voeten of het looppatroon. Ook behandelt zij huid- en nagelaandoeningen en geeft zij preventieve adviezen. Ook behandelt zij de voeten van diabetes- en reumapatiënten. Zij verzorgt ook de screening van de diabetische voet en voert wondcontroles uit.

Zij maakt:

  • Zolen
  • Ortheses
  • Nagelbeugels

Kwaliteitswaarborging

Onze Podotherapeut is erkend paramedicus en voldoet aan een groot aantal kwaliteitseisen. Ze wordt regelmatig op haar functioneren en kennis getoetst. Daarnaast staat zij ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en is ze lid van de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP).
Wij hebben als praktijk ook een Praktijk-keurmerk van de NVvP.

Wist u dat

…uw voet bestaat uit maar liefst 26 afzonderlijke botten, 33 gewrichten, 107 banden en 19 spieren en pezen?

Een afspraak maken?

vul onderstaand formulier in of bel direct met 0413-365555