Knuvers Schoen & Voetcentrum

Al 39 jaar toonaangevend in voetverzorging

Team Knuvers

Knuvers Schoen- & Voetcentrum is al ruim 39 jaar het beste bedrijf voor uw voeten. Op deze website proberen we u een indruk te geven van de mogelijkheden die wij u bieden op het gebied van zorg voor uw mobiliteit. Wij hopen dat we u met deze site voldoende informatie kunnen geven. Mocht u graag meer info willen, schroom dan niet en kom geheel vrijblijvend naar onze winkel aan De Bunders 148 in Veghel.

Team Knuvers bestaat uit een zeer ervaren club van podotherapeuten, orthopedische therapeuten, pedicures, schoenmakers en verkoopsters. Hun jarenlange ervaring maakt het succes van ons bedrijf.

Knuvers Schoen- & Voetcentrum is al generaties lang het beste en meest ervaren bedrijf voor uw voeten. Zowel medisch als modieus. Er is op dit moment al volop nieuwe voorjaarscollectie in onze winkel.

Industrieën

Wij streven ernaar om de beste oplossingen te bieden voor de schoenenindustrie.

Onze producten en diensten worden ook gebruikt in de gezondheidszorg, zoals orthopedische schoenen en podotherapie voor patiënten met specifieke behoeften.

Voor sporters bieden wij op maat gemaakte schoenen en inlegzolen om blessures te voorkomen en prestaties te verbeteren.

Naast functionele schoenen leveren wij ook trendy en modieuze schoenen die aansluiten bij de laatste trends in de modewereld.

Speciaal ontworpen schoenen en orthopedische hulpmiddelen voor ouderen die comfort en ondersteuning nodig hebben in hun dagelijks leven.

Ontdek Wat Ons Onderscheidt

Comfort

Ontdek schoenen die uw voeten verwennen.


Lees Meer
Lees Meer

Expertise

Professioneel advies voor uw voetproblemen.

Customization

Persoonlijke oplossingen voor uw unieke voetbehoeften.


Lees Meer
Lees Meer

Quality

Kwaliteitsproducten voor duurzaamheid en comfort.